ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ Αρχιτέκτονας

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΠΕΣΙΟΣ Πολιτικός Μηχανικός

Η φιλοσοφία μας

Το Τεχνικό Γραφείο MMHOUSING Δ.Ματσούκας – Ν.Μπέσιος είναι ένα γραφείο μελετών, επιβλέψεων και εφαρμογών τεχνικών έργων, το οποίο δραστηριοποιείται στο σύνολο της ελληνικής επικράτειας, με έδρα την Χαλκίδα.
Ειδικεύεται στη μελέτη, αδειοδότηση, επίβλεψη και διαχείριση κτιρίων, στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σχετικά με την αξιολόγηση και την αξιοποίηση των κτιρίων, καθώς και στην τακτοποίηση και νομιμοποίηση αυθαίρετων κατασκευών και χρήσεων. Επιπλέον, παρέχονται τεχνικές, πολεοδομικές και νομικές συμβουλές σε προσωπικό ραντεβού το οποίο μπορεί να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης.

Κατανοόυμε τις ανάγκες και τις αγωνίες σας, συζητάμε μαζί σας και μέσα από τις άρτιες επιστημονικές και τεχνικές γνώσεις μας μαζί με το δίκτυο των συνεργατών μας, βρίσκουμε μαζί την ιδανική λύση στις επιθυμίες σας. 

Στόχος μας είναι να επιλύσουμε κάθε πρόβλημα και να δημιουργήσουμε το δικό σας χώρο με γνώμονα την οικονομία και τον εύστοχο σχεδιασμό με απώτερο σκοπό ένα αποτέλεσμα που θα ανταποκρίνεται στις πραγματικές σας ανάγκες.