ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Το γραφείο μας δραστηριοποιείται κυρίως στην έκδοση οικοδομικής άδειας κατοικιών, ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων και καταστημάτων, τοπογραφικές εργασίες, αποτυπώσεις οικοπέδων, βελτιώσεις χώρων, ανακαινίσεις καταστημάτων καθώς και προτάσεις εσωτερικής & εξωτερικής διακόσμησης σε κατοικίες και καταστήματα.

Στον ιστοχώρο μας, έχουμε συγκεντρώσει όλα τα ενδιαφέροντα στοιχεία για την εταιρία και τα έργα μας, τα οποία σκιαγραφούν το προφίλ και τον τρόπο λειτουργίας της mmhousing.

Κύριο μέλημα μας είναι ο πρωτοποριακός και λειτουργικός σχεδιασμός των έργων στο στάδιο της μελέτης, η συνεχής και λεπτομερής επίβλεψη στο στάδιο της κατασκευής που σε συνδυασμό με τη χρησιμοποίηση των κατάλληλων υλικών αποσκοπούν στο καλύτερο συνατό αποτέλεσμα. Όλες οι μελέτες πραγματοποιούνται δίνοντας έμφαση στην καλαισθησία, τη σωστή και στιβαρή κατασκευή και τη λειτουργικότητα του κτηρίου-χώρο, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος για τον πελάτη. Ο σχεδιασμός και προγραμματισμός του έργου στα επιμέρους στάδιά μέχρι και την ολοκλήρωσή του βασίζεται πάντα στη στενή συνεργασία με τον πελάτη ώστε να δίνονται λύσεις ανάλογα με τις ανάγκες, τον οικονομικό σχεδιασμό και τις προτιμήσεις του.

 

ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ

 

H προσέγγιση της δουλειάς μας δημιουργείται ξεχωριστά για το κάθε project αφού καθορίζεται πάντα σε συνεργασία με τον πελάτη.
Σε γενικές γραμμές, η φιλοσοφία των σχεδίων μας επηρεάζεται σίγουρα από κάποιους σταθερούς παράγοντες, όπως είναι ο περιβάλλον χώρος που μας προτείνει ιδέες σχετικά με το μέγεθος ,το σχήμα, τα υλικά και τη σχέση του κτηρίου με αυτόν. Η σχέση του κτηρίου με το περιβάλλον και η εξοικονόμηση ενέργειας αποτελεί έναν από τους κύριους στόχους μας μέσα από διαυγή και χωρίς υπερβολές σχέδια.
Η αρχιτεκτονική μας έκφραση στα κτήρια αποσκοπεί πάντα στο να δημιουργούνται κτήρια με προσωπικότητα, ποιότητα και τεχνική αρτιότητα, αναδεικνύοντας πάντα τις ιδιότητες του εσωτερικού και εξωτερικού χώρου των κτηρίων.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Η καταγραφή των ιδιοτήτων του οικοπέδου και οι υπάρχουσες συνθήκες είναι μέρος της προετοιμασίας του σχεδιασμού του σπιτιού. Λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες, το όραμα και τις δυνατότητες του πελάτη δημιουργείται ένα προσχέδιο υπο κλίμακα προς συζήτηση ώστε το αποτέλεσμα να είναι αυτό που πραγματικά ικανοποιεί την εκάστοτε περίπτωση.
Εφόσον υπάρξει έγκριση από τον πελάτη σχετικά με το σχέδιο και τον προϋπολογισμό του έργου, ακολουθεί η σύσταση του φακέλου με όλες τις αναγκαίες μελέτες και την αναλυτική περιγραφή του κτηρίου με υλικά κλπ καθώς επίσης και σχέδια με περισσότερες λεπτομέρειες.
Η πλήρης μελέτη υποβάλλεται στις αρμόδιες αρχές για την απόκτηση οικοδομικής άδειας.

Καθ’όλη τη συνεργασία, γίνεται χρήση Computer-Aided Design (CAD) συστήματων για την παρουσίαση των σχεδίων στον πελάτη, καθώς επίσης και για τη δημιουργία του φακέλου που θα κατατεθεί στις δημόσιες υπηρεσίες κατά τη διαδικασία έκδοσης άδειας. Η (προαιρετική) ανάπτυξη τρισδιάστατων μοντέλων (προοπτικά)  είναι χρήσιμη προκειμένου οι πελάτες μας να κατανοήσουν το ύφος του κτιρίου.